Wednesday, May 27, 2009

CHICKEN RICE SHOP MIDVALLEY

ari jumaat ari tu, semua budak opis aku pakat gi sogo ader sale, aku lak dah tahu ader sale for baju kanak-kanak langsung tak minat nak gi, sebab aku tak daya nak menapak dari Maju Junction ke Sogo. sekarang ni lak panas kan main terik lagi, tak daya aku nak menapak walaupun tak sampai 5 minit jalan kaki. kalu dah malas tu banyak tul alasannya. Boss nak gi Mid Valley aku tumpang sekaki sebab tak payah menapak berjalan kaki, naik kreter aje.

sampai saner, aku mintak tolong sangat-sangat nak makan dulu, lepas makan baru ader tenaga boleh pusing-pusing. aku ngan boss lunch kat chicken rice shop. tak beraper gemor sangat aku nasi ayam orang, lagi suka ngan nasi ayam buatan mami. tapi disebabkan dah ngidam aku belasah ajelah.



abis makan kami jalan-jalan gi isetan, pastu balik, tak banyak sangat layan kaki ke saner ke mari sebab aku pun tak daya nak round banyak tempat.

2 comments:

nURmALa mAZLan said...

Isetan ada sales ke kak? lama x shopping kat Isetan..

CuTeMiUt78 said...

uish.. seronok gak jenjalan kan kak

 
template by suckmylolly.com