Thursday, May 21, 2009

HAPPY BIRTHDAY KASIH DAN SELAMAT HARI IBU FOR MAMI






spaggetti yang aku buat khas untuk abang ngan kasih, banyak-banyak taruk tomato.












Selamat Hari Jadi yang Ke 4 for Kasih
dan
Selamat Hari Ibu istimewa buat mami
ini punya entry supposed kuar pada 10 Mei 2009, tapi disebabkan keadaan kesihatan mama kasih tak mengizinkan makanya baru ari ni aku update n upload kan semua gambor



ni bukan gambor abang tengah dera kasih tapi gambor abang mintak kasih kiss


gambor bfren ngan gfren ni wajib ader, kalu idak ader yang moncung sedepa




maner gambor aku? aku tukang amik gambor, time aku nak bergambor semua dah siap untuk sapeded. makanya assalamualaikum lah.....

2 comments:

[SAFEA] said...

kak rose, tolong wish kat mami.. SELAMAT HARI IBU..!!!

CuTeMiUt78 said...

oh... happy besday kasih.. semoga menjadi anak yg solehah dan bijak pandai serta membanggakan keluarga suatu hari nnti.. serta selamat hari ibu utk kak rose n mami

 
template by suckmylolly.com