Friday, May 22, 2009

MARA

lunch hour semalam aku gi Mara teman boss gi tempah baju. Gila betui, tempahan akan dikatup pada 31 Mei ni. ramai betul orang tempah baju, kata ekonomi down tapi orang melayu bergaya tetap bergaya. Nak nunggu giliran boss buat ukuran pun lama giler. ader ramai giler orang nak tempah baju.


boss buat baju kurung + ngan manik di tangan sahaja, semua sekali RM120.00. kalu ngan bahagian leher jumlah RM180.00. aku telan air liuq dengar. mahai nyer tempah baju, kain pun tak semahal tu kadang-kadang beli, upah lagi mahai pada kain.

2 comments:

ai said...

Mak aiiiiiiiiii...!!! mahal nk mampos! huhuhu..kalau rege kain tu $20 camno?? :P

CuTeMiUt78 said...

uish... mahal bebenor ya kak.. ha'ah kan kadang rega kain lebih murah dari cost upah

 
template by suckmylolly.com