Friday, May 22, 2009

PULLMAN, PUTRAJAYA


last week aku gi Pullman, Putrajaya, ikut boss. bfore board meeting, kami kena gi nengok tempat dulu. Hotelnyer memang cantik sekali, arkiteknya raja baharin. Akan tetapi very confusing coz tempat dia banyak kena menapak kalu nak gi makan or meeting. so gambar di atas tu adalah bilik meeting perdana 1 yang kami dah book for our bod meeting. time aku gi ni table setting belum buat lagi, kami request for boardroom style.


ni lak B's restaurant untuk lunch nanti. buffet. makanan dia okeylah, tapi tak banyak pilihan sangat, mungkin sebab baru lagi kot.


boss aku yang bertudung kuning tu, Corporate divison pun terlibat gak. yang berdiri tu sue from corporate division.


discussion n discussion n discussion




hotel dia cantik, tapi bila cuaca yang panas menyebabkan yang cantik pun jadi kurang cantik, yang tak bestnyer sebab bilik meeting duk diluar dari hotel, tempat menunggu for officer bfore kena panggil pun kat luar, cam tak sesuai, coz x der aircond bagai. berpeluh bagailah officer aku sementara nak nunggu giliran buat presentation.



ni pulak abang rahman, driver yang bawak kami ke Pullman, Putrajaya


4 comments:

nURmALa mAZLan said...

dekat putrajaya ada hotel cam ni eh...cantik

JanG45 said...

tempat ni memang tak best pun...

ratna said...

saya selalu nampak sue tu.. dressing dia cantik.. up to date... suka tgk. driver abg rahman tu pun selalu gak saya nampak dia..

CuTeMiUt78 said...

eemmmm nice hotel tu kak

 
template by suckmylolly.com