Monday, May 25, 2009

PRINCESS N PRINCESS

masa gi beli barang dapur kat TESCO ari tu, aku dan janji ngan kasih nak carik kan dia face powder cam yang eji ader. asyik tibai yang eji aje, nanti rosak kulit baru tau. laki aku dahlah banyak kali sound aku, jangan kasi anak pompuan kesayangan dia bermake up bagai. takut rosak kulit, nanti saham jatuh. royat dier kenalah jaga dari kecik.


so aku singgah jap watson carikan mini face powder ni kat kasih, aku belikan satu aje dulu, nak cuba aje dulu. tapi anak aku kan main lagi, sekejap-kejap duk touch-up muka. cam ala-ala anak dara yang dah besar panjang, peluh sikit, touch-up. yang ni, rizal memang tak boleh nak nunding jari kat aku sebab aku tak pakai powder or bedak asas walaupun secalit, aku cuma duk pakai day cream aje, tupun kalu rajin sebab nak elak dari matahari.


dan satu lagi barang kegilaan kasih adalah yang berkaitan ngan princess, princess, princess. maner aje pergi, itu aje dia nak beli. Anak pompuan aku tak der sangat barang mainan cam budak pompuan lain, sebab asal keluar aje, kasih duk tercari-carik alat tulis, tak kira lah pencil case ke, color pencil or pencil, kalu tak der jenama princess pun tak per, yang penting alat tulis. dan seingat akulah, masa aku mengandungkan kasih, jangan arap aku nak sibuk menulis ke, mewarna ke, membaca ke, yang aku tahu layan tv ngan makan 24 jam sampailah aku beranak.



4 comments:

Ajzie said...

sama dengan anak saya.. segala nya nak princess and pink.... Addoi hai...

nURmALa mAZLan said...

bagus la tu kak. dia minat menulis..dah besar nnt leh jadi novelis..kita org pertama beli novel tu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahhh..msti die suke nk jadi princess laa tu....comel je...

CuTeMiUt78 said...

wah..kecik2 dah pandai ya kasih

 
template by suckmylolly.com