Monday, May 25, 2009

TESCO


We went grocery shopping at Tesco yesterday morning. Aku dah serik gi malam hari, crowded giler, so kali ni akal panjang sikitlah. by 8.00 am kami dah ader kat depan pintu TESCO. Dan rasanya dah agak lama kami tak kuar satu family sebab aku memanjang tak sihat. So kali ni aku pulun abis-abisan beli barang, last month masa mami ngan eji gi beli, banyak yang diaorang tak amik, takut terlebih bajet. so semalam amik ko, aku beli barang dapur sampai penuh satu kereta, dan paling banyak adalah jajan.



as usual lah kan, family pun besar n ramai, satu troli rizal bawak, satu lagi troli mami ngan aku duk pakat tolak.



semalam bajet memang terlebih bajet banyak sangat, tuan besar time nak kuar duit menjeling aje, sejak aku pregnant ni, belanja makin banyak, aper idaknyer aku kalu bab mencekik no. 1. semua nak makan, time ni lah nak makan banyak dan banyak, bila dah kuar baby esok-esok (insyaAllah). maka kenalah berdiet bagai, masa tu aper pun tak leh nak makan. kata nak jaga badan kan?????


1 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

xpe2 sis..mkn tuk 2 org tuu...

 
template by suckmylolly.com