Monday, June 22, 2009

I'M 5 MONTHS


waiting patiently for our baby girl......
Here is our baby girl.



i can't believe how fast the past five months have gone by! i had my check last week and our baby girl still continues to sound and look great. We reviewed the ultrasound results tapi tak detail sangat coz aku takut nak tanya banyak-banyak, apatah lagi without rizal. serious cakaplah kan, aku still takut lagi ngan 3D nyer ultrasound. rasanya lebih baik tadak menda canggih cam gini, macam-macam menda duk berserabut lam fikiran aku dan rasanya tak sabar nunggu 4/7/2009 untuk tanyakan doc ngan lebih detail about my baby. seriously aku tak sabar nak nunggu dan harap-harap semuanya sihat Alhamdulillah.

5 comments:

kojah said...

smoga slmat semuanya kak...

Khas Lysha said...

salam kak rose apa khabar? harap semua dalam keadaan baik yer.
sy plak rasa excited nk tggu bby ni. insyaAllah semua akan selamat.

zino said...

tahniah...

Siti @ nurie said...

wah...tahniah....tahniah.....

CuTeMiUt78 said...

harap2 semoga selamat ya kak.. insyallah.. :D

 
template by suckmylolly.com