Tuesday, July 21, 2009

KARNIVAL AMPANG JAYA

minggu lepas ader karnival ampang jaya selama 3 ari berturut-turut kat padang MPAJ, meriah gaklah sebab banyak artis yang dijemput nyanyi antara Nas Adila, Ritz (AF), Zamani Slam, Ameng Spring dan ader lagi lah, tapi aku tak ikut sangat sebab aku memang tak larat. cuma mami, eji, abang n kasih aje yang gi setiap ari duk beli makanan. budak-budak biasanya suka menda-menda cam gini, apatah lagi ader acara untuk budak-budak dan yang paling penting ader upin n ipin.


tapi photo tak banyak sangatlah sebab eji sibuk duk layan anak-anak main kat sini, sekarang ni ejilah tempat anak-anak aku ajak gi maner-maner, nak ajak mak dier asyik tak larat aje nak jalan.




siang, malam anak-anak aku duk bertapak kat sini, rizal tukang sedia duit aje. tukang bawak gi jalan mami ngan eji





kat umah ader 8 belon, setiap kali pergi wajib beli, tukar-tukarlah princess, ultraman lah, mickey or minnie lah, selagi ader yang diaorang tak beli lagi, selagi tu kena paksa gak beli.


3 comments:

atty's said...

hai rose.lama tak masuk sini .rose sehat.?

CuTeMiUt78 said...

wah.. sakan la abg danish ngan kasih ya kak..
wow setiap kali g.. kena beli belon.. penuh la umah akak ngan belon bagai..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

atty
sihat alhamdulillah

cutemiut78
tulah, setiap kali pergi

 
template by suckmylolly.com