Tuesday, August 18, 2009

28 WEEKS

here's the latest scan. gambor koyok giler dek dikerjakan oleh kasih.

i had my 28 weeks visit ari sabtu ari tulah and did another ultrasound to get some better pictures. tapi tulah, still same gak resultnya. baby wouldn't cooperate and they didn't get any good photos. frust yer, gambor 3d memang aku tak nak n tak mo nengok pun, sebab aku memang takut, nanti cam-cam ader lam kepala otak aku. lebih baik dan selamat aku tak yah nengok 3d, cukup sekadar scan biasa-biasa aje.


susah tul nak nengok baby ni, sebab baby still melintang lagi, tak berubah-rubah. disebabkan hal tu kami laki bini, couldn't really see her gace. may be baby ni shy-shy sikit kot. apapun yang penting baby sihat alhamdulillah dan aku tak sabar nak nunggu anak aku kuar.


4 comments:

nURmALa mAZLan said...

best nyer kak ros mengandung..
kita ni ntah bila la kan kak.. x de rezeki

IxoR@ said...

sy suka la bila tgk gambar scan baby ni...mmg sy tgu entri ni dari akak...

ermm...baby mmg malu kot...sebab ixora nak tgk dia!

celotehcomel said...

kak ros dah mula aktif update blog..
saya suka baca cerita2 kak ros....
harap2 kak ros sihat sentiasa...
dan baby juga...

CuTeMiUt78 said...

alhamdulilah kak.. janji semua selamat kan

 
template by suckmylolly.com