Tuesday, August 11, 2009

DINNER

balik pada beli sandal laki aku ajak gi makan kat Secret Recipes, tapi memang aku mintok maap berbanyok-banyok, selera aku tak kena lah kat secret recipes, selera aku kena ngan tempat fast food cam mcd, kfc or pizza, itu aje. aku pernah gak sekali dua lepak kat luar sogo makan kat secret recipes, tapi pas tu cam nyesal pun ader sebab selera aku tak der ke arah tu. Aku ajak laki aku gi beriani insaf, dia lak yang tak nak makan nasi, nak makan menda ringan aje katanyer. sekali dia ajak aku patah balik gi maju juncti0n, makan KFC kat saner, kat maju junction, orang tak ramai, kalu kat KFC pertama kompleks orangnya kan main sesak agi.

KFC dia cakap ringan, aku rasa tu dah berat nyer makanan, 2 ketul ayam, kira makanan berat lah kan???




tapi aku cuma neman makan aje, air pun share gak, aku tapau wat balik, sebab anak-anak aku suka makan isi ayam, biar aku neman papa diaorang makan nanti kat umah aku makan ngan anak-anak lak. nanti kan karang puas nak menjawab kalu abang danish tanya kenapa makan KFC tak ajak abang ngan kasih, so jalan selamat, aku tapau makan ngan anak-anak kat umah. papa dier perut dah masuk angin dari tenghari tak makan. tu yang tak sempat tapau.

1 comments:

nURmALa mAZLan said...

wahhhhhh
hubby akak relax je akak amik gambar dia

 
template by suckmylolly.com