Friday, August 14, 2009

SURPRISE

8 hb ari tu adalah ari birthday aku, jatuhnya pada hari sabtu tapi disebabkan laki aku outstation ke Desaru makanya aku pun tak buat aper-aper. tak happy pun ader sebab first time sejak kami kenal, tahun nilah laki aku tak der bersama. aku cam frustlah kononnya, walaupun laki aku dah wish kul 12.00 malam bfore tu via sms n call tapi tak sama, still best dan bahagia kalu rizal ader sekali.

tapi rupanya tut tut lam kul 9.00 laki aku call cakap dia dah ader kat Desa Pandan, Bakery Cottage belikan kek tuk birthday aku. laki aku cakap dia bawak kreter berdesut laju sebab nak sampai bfore kedai katup. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. so makanya ari aku bahagia kembali. so disebabkan malam tu tak plan aper-aper, kami just order pizza aje. Nunggu laki aku sampai umah gedebak-gedebuk beli kek dan menda lain yang patut, lam kul 10.00 baru sampai. Anak sulung kesayangan aku pun dah masuk tido dan aku tak kan kejutkan anak aku yang sedang nyenyak tido. tak sampai hati, sedap nengok abang danish duk berdengkur kepenatan.

so kasih ajelah yang temankan kami malam tu.







adik aku pun tak der, dia dah kuar dating, tak tahu pun ader celebrate birthday, tapi tak perlah dia dah belikan aku something yang aku suka sangat. tu semua tak penting yang penting laki aku ader time hari birthday aku.




4 comments:

ai said...

EPI SEBEDAY KAK ROSE!!!

Semoga hidup akan sentiasa diberkati Allah & semoga selamat melahirkan k...muahhhhhhhhhhhh

CuTeMiUt78 said...

akak.. sorry sesangat lambat wish besday akak.. happy besday ya kak rose.. semoga berbahagia hingga akhir hayat akak..

kak rose, blh tak nak minta add kak rose.. nak pos something la.. email kita add akak kat cutemiut78@yahoo.com ya

Mummy Cool said...

Semuga kehidupan rose akan menjadi lebih tenang dan tabah lagi selepas ini... diberkati dan diredhai Allah didalam apa juga yang rose lakukan...insyaAllah.. amin..
psst.. suka mummy tengok muka rose masa preggie ni.. makin berseri...

IxoR@ said...

Sis...

Happy belated Birthday...

Sis nampak comel la skrg...happy always....

 
template by suckmylolly.com