Monday, September 28, 2009

PUN SENDIRI GAK.....

hari selasa baru boleh kuar wad, standard cam semua spital lah, bfore discharge kena gi kaunter pembayaran settlekan bill dulu kan. tapi aku idok ler settle kan bill, cuma buat pengesahan aje, aku pakai ing insurans. gi buat pengesahan pun sorang-sorang sebab laki aku still lagi kat JB. sebenarnya aku pun tak sihat lagi tapi mak aku kirimkan bergelen-gelen air belimbing nak soh bp aku turun. Alhamdulillah, berkat doa, bacaan yassin dan usaha mak aku blendkan air belimbing kat aku, bp aku memang turun lah. Alhamdulillah.

dah settle semua, dapat mc untuk seminggu. maknanyer 2 minggu lah aku cuti duk umah, satu minggu cuti bfore raya, dah satu minggu lagi cuti raya. Hoorayyyyyy



4 comments:

Diarihatiku1976 said...

rehat dan makan ubat ok.. take care...

CuTeMiUt78 said...

alhamdulilah... sihat dah akak ya

ai said...

Ha..lps ni leh le akak gogok air belimbing tu lagi.. :P

Pocket said...

buat baik berpada pada,
buat jahat jangan sekali,
kalau nak cuti tu ingat2 la sama,
kang gi keja lupa plak kat mana nanti,

wow!!
pantun sepontan yg pocket buat tak sampai 4 second :D
heheheh

memoga ngan cuti yg panjang tu,
boleh menyihatkan anda :D
get well soon yah:)

 
template by suckmylolly.com