Friday, October 30, 2009

WAD 316


bilik ni selesa tapi takut sikit kalu duk sorang-sorang sebab letaknya di hujung sekali, jauh pada kaunter nurse, so agak lah sunyi sepi.




abang ngan kasih memang dah tak sabar-sabar nak main ngan baby cinta, setiap ari duk tanya bila baby nak besar. sekarang ni abang cam bengang aje sebab buat camner pun adik tak pandai gelak lagi. tapi aku kena jaga betul-betul sebab abang ngan kasih suka sangat pegang kepala baby, kalu lembut tak per ni kasar giler, takut aku nengok cara abang ngan kasih pegang cinta.




Alhamdulillah, syukur kepada Allah S.W.T kerana aku tak der masalah dari segi air susu,. Dari anak pertama lagi, Alhamdulillah air susu tak pernah susut. aku memang dah niat, kali ni aku tak nak campur susu formula, aku akan susukan anak aku sepenuh masa tanpa campur ngan susu lain. Time abang ngan kasih dulu aku campurkan susu formula tapi yang ni memang aku dah niat awal-awal, lagipun boss aku yang bagi aku inspirasi, masa dia lahirkan anak keempat aku nengok dia langsung tak campur susu formula. lagipun sepanjang aku ngandung dia banyak beri galakan soh aku susukan sendiri anak tanpa campur susu formula.




ni lagi satu hal, tak pasal-pasal aku kena bayor untuk bilik yang aku booking, ingatkan tak ikut hotel, rupernya Ampang Puteri sebijik cam hotel gak. cekik darah tul, tapi tulah silap aku gak. pandai-pandai buat kiraan sendiri. Masa kat ICU ari tu, aku pesan kat nurse di maternity ward soh book kan aku bilik single room. so malam tu terus ader. dia pun terus book kan untuk aku, tut-tut time nak settle kan bil, rupernya aku kena gak bayar bilik yang aku dah book, walaupun aku tak nginap kat saner ari tu. puas aku duk tanya ngan account kat bawah, jawabnyer kalu dah book, tak kira tido ke tak, automatik masuk bill. so lain kali jangan memandai nak book, ader kosong kalu duduklah, tak der kalu terima ajelah daripada kena bayor duit bilik.


8 comments:

liwaniel said...

tahniah kak..comel baby cinta..selamat berpantang

atty's said...

congrats rose..

comey nya cinta..

takecare ye..

~ziey~ said...

tahniah......atas kelahiran bby....selamat..comel bby u....sebaya anak i laa nnt....:-)

Bibu said...

Alhamdulillah dah selamat akk ye..saya agak tetinggal hehehe...lege sesangat dan comei bb!

CuTeMiUt78 said...

tomey tgk budak2 tu...
lor gitu plak ya kak.. eemmm tak pasal2 kena bayar dah

nURmALa mAZLan said...

Tahniah kak ros...

za_planet said...

c0ngrats kak... sukanye ade baby..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

liwaniel
atty
ziey
bibu
cutemiut78
nurmala mazlan
za_planet

tima kasih banyak-banyak

 
template by suckmylolly.com