Friday, November 13, 2009

BABY BOY....



nama pun budak-budak, aku baru aje masuk 30 hari ari ni, anak sulung aku dah berpuluh kali duk tanya kat aku ngan rizal, bila "baby boy nak kuar dari perut mama ni". Baby cinta dah kuar, tapi baby cinta tu for kasih, for abang manernya, abang nak baby boy..



aku cakap kenalah tanya papa bila baby boy nak kuar. Terus terkam kat papa tanya bila baby boy nak kuar. Ikutkan rizal memang dia cakap dah cukup. tapi maner boleh kan. Kalu ramai adik beradik baru best, meriah sikit kalu berkumpul bagai. InsyaAllah abang, ader rezeki daripada Allah S.W.T adalah tu. Abang tunggu ajelah.



Tapi abang danish ni memang suka sangat kalu ramai adik badik, sebab asal dia nampak orang bawak anak yang ramai, katakan lam 4-5 orang mesti dia cakap "Bestkan mama dia ader ramai abang ngan adik" kenapa abang tak ader ramai cam tu.........


Actually aku pun suka kalu anak ramai, kalu boleh nak satu pasukan bola sepak, setiap tahun beranak pun tak aper, tapi apakan daya aku cuma boleh beranak takat 5 orang aje. Nama pun semua kuar ikut tingkap so kalu ikut tingkap sendiri mau ingatlah kan lainlah beranak normal 15 orang pun boleh lagi.


2 comments:

~Eila @ Along~ said...

lorrr kak rose dah bersalin..hehe baby gal eh..sedapnya nama cinta...suke!! selamat berpantang kak rose...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. abg danish nak baby boy plak ya.. emmm kena la tunggu kan kak rose

 
template by suckmylolly.com