Friday, November 13, 2009

MAMI CUT HER HAIR


tulah laki aku busy memanjang aje sampaikan aku soh neman kasih gi gunting rambut kat wendy's salon pun tak gi, gi lagi. berminggu dah suruh. lambat sangat amik tindakan, mami apalagi bosan nengok rambut kasih dah panjang kat bahagian depan terus dipotongnyer.



budak bertuah ni memang, kalu kat salon wendy duk diam-diam aje, pandai lak bawak diri. kalu ngan mami, langsung tak leh duk diam, ader aje dia nak bergerak ke saner kemari. Aku tak sedor pun mami potong rambut kasih sebab aku sibuk duk membonkang kat lam bilik. sedar-sedar kasih kejutkan aku tanya "mama cantik tak kasih"



my dearest rizal, tu lah bercintaaaaaaaaaaaaaaaaaa lah nak nunggu awak bawak anak dara saya gi gunting rambut. bukan tak cantik mami gunting tapi ader cam senget aje sikit. bukan salah mami tapi salah kasih yang tak tahu duk diam dan paling salah adalah laki aku sebab tak bawak kasih gi potong rambut.


3 comments:

aDie dALi said...

takpela sis...fesen.. :)

Nur Syazwani Mustafa said...

hmm,ok je tu akk...kasih msih comel ngn rmbut mcm tu....p kedai nt blh gnting bg elok balik kan...

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. kira ok la tu kak.. ingat lagi kisah yg akak story pasal kasih gunting rambut dia dulu tu

 
template by suckmylolly.com