Friday, November 06, 2009

HAPPY BIRTHDAY MAMI


November. November.
I can't believe it's already November.
Urgh. November!

November is a special month for me bcoz

3rd November - Eji's Birthday
5th November - Mami's Birthday
7th November - Danish's Birthday
8th November - Rizal's Birthday

and jumpa rizal buat pertama kali pun lam bulan November.

selalunya kami akan buat sekali arun aje birthday for November. selalunya kami celebrate on 7th November, iaitu pada tarikh lahir abang danish. but last nite, abang ngan kasih ajak papa gi Fajar coz nak belikan small kek for mami ngan duit poket sekolah diaorang sendiri, kononnya nak surprisekan mami. Aku bagi duit soh abang belikan cake yang biasa-biasa aje kat Fajar, tapi abang ngan kasih langsung tak nak, diaorang nak beli ngan duit yang dia kumpul duit beradik. Diaorang belikan card jugak buat mami. balik tu bebudak 2 orang ni terus surprise kan mami ngan nyanyian Happy Birthday khas buat nenek yang paling diaorang sayang.





6 comments:

Anonymous said...

happy bestday mami...sobsobsob...

mamaju1.blogspot..

lily lotus said...

happy marathon birthday to all of u!

atty's said...

selamat harijadi for mami ..rose..

Rashidah Ahmad Montaha said...

wow.. bagusnye ank2 akk belikn kek n card 4 their grandma.. kagum la!

p/s: november is a special mth 4 me too coz my befday is on 9th nov =)

Pocket said...

besh nya bila skali jer bleh sambut besday,

pocket pun ada birthday somebody yg special in november, nak kasi apa la yer :)...
cake maybe!!
cake definitely :D

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

mamaju 1
lily lotus
tq very much

atty
tq very much

rash
happy belated birthday and tq very much

pocket
cake lah pocket, sedap dan boleh dimakan

 
template by suckmylolly.com