Thursday, November 05, 2009

FACEBOOK MENEMUKAN KAMI

Korang ader tak kawan baik sejak darjah 6 lagi, tapi korang dah terpisah sejak bertahun lamanyer sebab dia berpindah jauh dari negeri kamu?

Well, that's how it is with my best friend. My best friend since the 6th grade. Izariah Ismail. We have such a history together and the promise of a future. I love friends like her. Facebook menemukan aku ngan iza kembali. so sekarang masa kami banyak diabiskan berchat di fb. asal petang aje aku akan mula berchat ngan iza sebab banyak menda yang kami nak borak sambil mengimbau zaman sekolah dulu. actually jumpa balik ngan member baik zaman sekolah dulu memang best, apatah lagi time tu time budak-budak, dengki, jelos, sakit ati semua tak wujud lagi, yang wujud adalah perasaan nak main galah panjang tak abis-abis bila sampai kat sekolah.

2 comments:

Cik Amy Sensei said...

salam akak...

apa khabar?

baby cinta sihat?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cik amy sensei
khabar baik
baby Alhamdulillah sihat walafiat

 
template by suckmylolly.com