Friday, November 13, 2009

IRIS CINTA LAURA - 31 HARI



ari ni genap usia baby cinta 31 hari. Alhamdulillah segalanya berjalan lancar cuma yang merisaukan aku sekarang ni adalah bahagian mata baby cinta sebelah kiri selalu berair dan selalu dipenuhi tahi mata.



esok, InsyaAllah kami akan gi Hospital bagi buat pemeriksaan lanjut for baby cinta, risau gak, umur baru 31 hari tapi mata dah mula berair. Selalunya aku pilih Dr. Nasir as a pedictrian for my kids. Tapi disebabkan appointment penuh hari sabtu, makanyer aku pilih ajelah dr. kumari, yang penting aku segera dapat jawapan kenapa mata baby cinta berair dan banyak tahi mata.




Alhamdulillah jugak, aku still lagi bf kan baby cinta cuma baby cinta ni tak kuat menyusu sangat. tak kuat meragam tapi suka sangat tido dalam pelukan. mami cakap jangan ajar tido dalam pelukan nanti kalu aku dah masuk kerja susah sebab takut dia still nak tido lam pelukan. tapi tulah nak buat camner kan. naluri seorang ibu tetap nak peluk gak anak dier biarpun penat.


9 comments:

atty's said...

montelnya baby cinta..

marinahunny said...

kak ros, anak sedara sy dlu mcm tu jg ..mata slalu kuar air dan bnyk tahi mata, tp doc kata itu normal bg baby yg baru lahir psl dia pnya kelenjar air mata tu bru nk brfungsi..lama2 ok la..tp apa pun akak g jmpa doc dlu..

Cik Amy Sensei said...

salam kak..

waahh...comeynyee nengokkk baby cinta tidooo...hehe

ratna said...

baby cinta dah mcm muka ayahnya.. tembammm..

hik hik..baju baby cinta sama dgn baju kakak laila..

ai said...

dah nampak muka dia cantek cam akak dia. tp nape ye mata dia camtu. harap2 takde apa yg sius la..

Irtiyah said...

salam

harap mata cinta tak apa2.. mungkin perkara biasa tu. tapi baguslah jumpa doktor cepat.

comelnyerrr :)

lily lotus said...

sungguh sedap nama dia..sungguh!

Cik Puan*PIE said...

gebunya cinta...gewammmm...

CuTeMiUt78 said...

ish..ish..ish.. cute la baby cinta ni..

 
template by suckmylolly.com