Thursday, November 19, 2009

MANA-MANA PUN BOLEH




as ai told u bfore, anak dara sorang ni cukup rajin membaca, maner-maner pun boleh asalkan selesa nak membaca, ginilah rutin anak dara sorang ni, puas main, baca buku, pastu main balik pastu baca buku balik. ader orang cakap kalu nak anak rajin, masa kita pregnant, rajinkan membaca tapi masa aku pregnantkan kasih semuanya aku malas, nak bersiap pun malas, nak baca buku lagilah malas, yang paling rajin adalah makan, makan dan makan.

agaknyaa bapak dier yang rajin membaca, agak ajelah. sebab kasih 24 jam kepit ngan buku kalu tak ngan buku sibuk duk tulis kat whiteboard ABC. pastu kalu gi kedai pun sibuk nak beli buku. cousin aku yang datang dari jb pun terkejut gak, satu ari tu dia bawaklah kasih gi KLCC nak belanja kasih belikan anak patung barbie. katanyer kasih memanglah cam excited semuanya kasih cakap cantik, tapi soalan yang muncul dari mulut kasih adalah "ader kedai buku tak kat sini".


3 comments:

cHeRyNa PiReS said...

membaca jambatan ilmu. kat mana pon tak kisah. leh geng nieh:)

* thanks sebab dtg blog sha ye:)

♥chentaMAYA™ said...

wohhaa~
kasih blajo rajen2 ok!
nnti mk cik bagi adiah!
heee~

Led said...

reading is very very very good developed country personal culture.

 
template by suckmylolly.com