Monday, November 16, 2009

WELCOME BABY GURL


Ai was unable to give birth naturally due to bp aku yang agak tinggi, a life threatening condition for both mother and baby. Tapi aku tak kisah ngan semua tu, beranak normal ke caesarean ke coz it may just be the best and safest way to bring baby into the world.



Baby cinta was born at 36 weeks via ceaserian, BP so high so the only option was an emergency ceaserian. Baby cinta was born 3 weeks early on 4 October 2009 at 2.8 kg.




ni lah photo yang aku tunggu, bercinta gaklah nunggu photo ni yang diamik dari camera h/phone laki aku. agak lama baru dapat sebab laki mak tu busy memanjang tadok masa nak bagi kat bini dier. dapat aje terus aku update masuk blog, ni lah gambor yang aku duk tunggu dan tunggu dan tunggu. Tq yer my dearest rizal...







WELCOME......................


4 comments:

Mak Su said...

welcome wahai si kecil :)

Siti @ nurie said...

teringt masa baby ct kene tahan wad sbb jaundis..ngn cuma pakai pampers je, buat nangis je hari2....

Alida Ali said...

Sama la saya pun dulu masa lahirkan danish BP naik mendadak sampai tak sedar diri 3-4 ari...tp slmt lps 2 mggu dlm pantang BP trn... kalau tak sampai skrg kena mkn ubat BP tu sampai bila...

CuTeMiUt78 said...

eemmm kita masa lahirkan mirul.. mendadak bp naik... lama gak nak tunggu turun bp.. syukur alhamdulilah.. tak lama la bp tu naik..

 
template by suckmylolly.com