Wednesday, December 30, 2009

NEW UNIFORM


urusan spital dan urusan register kasih dah selesai, sekarang ni nak balik umah, antor baby cinta, pas ni kami nak gi carik baju sekolah adik lin lak, adik ipar aku. Tahun depan adik ipar bongsu aku ni bakal masuk form 2, so laki aku nak carik baju adik lin, barang keperluan sekolah lain dah beli sekali ngan kasih ari tu, sekarang ni giliran carik kain baju lak plus ngan tudung.



balik umah, kasih terus amik beg plastik yang ader uniform kasih, aper lagi budak-budak kalu ader menda baru semua nak try


tak mo orang tolong nak pakai sendiri gak.

3 comments:

atty's said...

kan main lagi kasih menerai sendiri hah ..heheeh

lily lotus said...

tak sempat basuh ekk..terus try..comel jer

Mak Su said...

nyamannya dia tidur... :)

selamat tahun baru 2010

 
template by suckmylolly.com