Wednesday, January 13, 2010

ALWAYS SMILE












esok genap umur baby cinta 3 bulan, sekarang ni baby cinta dah pandai senyum, dah pandai ketawa sikit-sikit, pantang kena agah, mesti senyum, tapi kalu papa yang agah mesti senyum lebar. dah jarang benor mama criter pasal baby cinta sekarang ni, mama busy sikitlah sayang, kat umah pun time nak tido ngan nyusu aje mama ngan baby cinta, lainnyer banyak abis masa tolong abang ngan kakak kasih buat homework.



4 comments:

Mak Su said...

seronok tengok senyumannya

liwaniel said...

comel nye dia senyum

A.I said...

Apesal comel sangat cinta ni kak oiiii??? tak tahan rasa bila tengok pic dia..!

Ms AiReEn MoHd said...

anak anak u ni semua chumel...credit to mama +papa die...suker tgk kaseh ngan baby ni....

psst kalau ade baby gegirl macam nak buh name qaseh gak jer...sedap plak..nanti leh chumel as yours...erkk leh ker..acuan aku leborrr...ngeeee

 
template by suckmylolly.com