Friday, January 08, 2010

SELESAI....................


Alhamdulillah masalah dapat diselesaikan, berkat doa siang malam agar Allah S.W.T permudahkan segala-galanyer, syukur Alhamdulillah.

van abang dah dapat, cikgu sekolah pandan indah sendiri yang bawak, cikgu sebelah petang, so pagi tu dia angkut budak-budak sekolah. van akan datang amik abang kul 7.15 pagi dan balik pada kul 12.50 petang. van akan bentikan diaorang semua depan sekolah dan time balik naik kat bas stop kat sekolah. settle masalah abang. pening gak kepala aku laki bini duk carik van abang. so hari ketiga abang akan mula naik van cikgu syam.

KAFA lak, aku tak masukkan lagi abang, biar satu persatu dulu, biar abang selesa ngan sekolah rendah baru aku daftarkan abang kat sekolah agama. tak nak bagi mengejut sebab abang memang manja n dah ader masalah tak leh berenggang ngan mami n mama. takut kan karang satu hari suntuk duk kat sekolah, timbul lak rasa tak suka gi sekolah, biar satu persatu, rasanya next month kot baru aku register kan abang danish kat KAFA.

kasih punya masalah pun dah selesai, teacher nelly setuju untuk bagi kasih pulang awal, bagi kelonggaran kat teacher suba antor kasih lu pastu datang balik ke sekolah, Alhamdulillah, syukur sangat ke hadrat ilahi sebab segalanya tak berpanjangan. so kira konfem anak dara aku naik kereta ngan teacher suba dan bayaran seperti yang dipersetujui RM100.00 sebulan.

duit boleh carik kan tapi yang paling penting kasih suka dan happy sekolah kat saner.


1 comments:

atty's said...

alhamdulillah ye rose..semua masalah selesai..mmg penin pk masalah ..anak2 nak g sekolah ..safety bagai ..semua nak kena pk ..

 
template by suckmylolly.com