Friday, January 22, 2010

SERI'S BLOG


sejak masuk kerja ari tu, seri mintak tolong buatkan satu blog untuk dier, tapi tulah masa yang tak mencukupi menyebabkan aku rasa cam tak der masa nak tolong seri, tapi sebab asyik duk memekak aje tanya bila nak tolong? makanyer aku buatkan seri nyer blog. so kiranya budak comel ni baru nak bertatih kat dunia blog. http://www.birusnasha.blogspot.com/

ari jumaat, aku ngan seri tak kemana pun kami just lepak kat opis lepas makan kfc. seri tak larat nak jalan-jalan sebab kepala pusing, aku lak sebab dah berjanji ngan laki aku tak nak shopping lagi bulan ni sebab aku dinasihatkan secara serius untuk benti dari sikap gila shopping.


3 comments:

UnGu VioLet said...

selamat dtg ke dunia blogger.. :)

slm kenal dr mar..

Uncle Lee said...

Hello Seri, nice blog you have. And you have great looking kids.
I love that Coca Cola glass.
I have a similar one at home for my iced coffee.
Love your pics here.
You stay young, keep a song in your heart and have a great weekend, Lee.

sakthi said...

hi nice post & i also like this blog so much... visit here : http://technotexter.co.cc/

 
template by suckmylolly.com