Tuesday, February 09, 2010

ALHAMDULILLAH


ni time kami nak menuju ke bilik x tray, see cepat giler tak sampai 1/2 jam kami nunggu, memang cepatlah sesangat.




ni time nak nunggu masuk ke bilik x-ray, rizal tak masuklah aku ngan kasih aje masuk




result x-ray pun cepat giler kuar, tak sampai 20 minit pun, Alhamdulillah keputusan x-ray, normal tak der aper-aper yang memudaratkan, cuma bengkak tu adalah perkara normal bila kita jatuh, tisu-tisu tu akan membengkak.





result darah pun okey, Alhamdulillah, bebas dari denggi. Ni kira kali ketiga aku gi spital ni kalu ader emergency, sebab tu aku suka kat sini, tabik springggggggggg lah sebab aku tak perlu nunggu lama, rasanya kat sini lagi cepat pada klinik kita pandan indah yang ramai giler orang nunggu giliran.






syukur Alhamdulillah pada Allah S.W.T kerana segalanya dipermudahkan dan yang paling penting, luka kasih tak der yang serius. Alhamdulillah.
















2 comments:

Diarihatiku1976 said...

cian kasi

atty's said...

alhamdulillah tak de apa2 ye..

 
template by suckmylolly.com