Monday, February 22, 2010

PLAYGROUND


rutin petang kita cam ginilah, setiap kali cuti or dapat sampai umah awal bfore 6.30 petang, boleh dikatakan setiap ari lah aku bawak anak aku gi playground kat umah aku.  asal ader waktu aje, ni lah tempat aku bawak diaroang berdua, baby cinta jarang lah aku bawak kuar sebab kecik agi, lagipun musim panas cam gini, aku takut nak bawak cinta kuar takut baby merenggek lak nanti.  dah gi setiap ari malaslah aku nak takut kat blog, nanti abang ngan kasih cam boring aje kan nengok gambor kat tempat yang sama aje.





kasih ni banyak betul ikut aper yang abang dier buat, abang panjat kat sini, kasih pun nak panjat gak, pastu menangis tak leh turun. naik tahu tapi nak turun takut, abang tak perlah, anak lelaki, tahu panjat, tahu nak turun sendiri.




puas main kat playground, pakat petik bunga raya buat mami ngan papa kat umah.  selalunya rizal jarang ikut kalu taman kat bawah, aku ajelah yang neman budak-budak bertuah ni.

2 comments:

zafi said...

nice outdoor activities!
good for health juga. :)

MULAN said...

kesian baby kena tinggal...

 
template by suckmylolly.com