Tuesday, February 02, 2010

SPITAL

saya dah sampai pun kat hospital, lama sangat nunggu giliran saya sampaikan saya tertido, mama saya dah bagi saya susu kenyang-kenyang supaya saya tak nangis kat hospital nanti.


saya cuak time ni sebab doctor dah mula keluarkan jarum, tapi saya kuat saya tak nangis langsung sebab papa saya dengan mama saya ader duk sebelah.

Alhamdulillah saya sihat walafiat, saya memang kuat menyusulah sebab tu berat badan saya dah naik sekilo lagi makna nya saya dah 6 kilo. Semalam genap umur saya 3 bulan 2 minggu.


doctor cakap saya cepat membesar dan doctor suruh mama saya terus bagi susu ibu agar saya lebih sihat dan kuat




lepas kena inject aje saya terus ketidoran, saya tak sedar langsung, tetiba aje saya dah berada kat dalam umah.




3 comments:

A.I said...

terbuntang mata dia nampak itu jarom. ekekekeke...

Alhamdullilah sihat sungguh itu budak chomels (^_^)

Amieynna Amin said...

baby cinta is so comel..
bagus nye die xnangis pon..

Uda said...

comelnya bb cinta.. lena betul tidurnya..

 
template by suckmylolly.com