Monday, March 08, 2010

BABY CINTA DAH BESAR


masa mula-mula pakaikan baby cinta headbands, okey lagi, langsung dia tak tarik or cabut, steady aje.






sekali bila dah rimas, sendiri cabut headbands , sekarang ni hobi baru baby cinta suka sangat main ngan saputangan.  dapat sapu tangan mesti gengam sekuat ati pastu wat masuk mulut.   rindu sangat kat baby cinta nih, rindu yang amat, rindu gak kat abang danish ngan kasih, cuma baby cinta ni still kecik agi, mama rindu nak bau baby, sikit ari nanti bila baby cinta dah besar, dah takder bau baby yang mama boleh kiss agi.  sekarang ni mama gunakan betul-betul kesempatan yang ader untuk amik bau baby sepuas ati.



rasa macam cepat benor masa berlalu, pejam celik, pejam celik dah hampir 5 bulan usia baby cinta.  rasa macam nak soh baby cinta jadi baby aje sokmo, yang paling mama rindu part tido malam, asal bukak mata aje, perkara pertama baby cinta buat adalah senyum kat mama. senyuman tulah yang selalu berlegar kat fikiran mama, setiap saat dan masa, mama selalu teringatkan anak-anak mama.

1 comments:

liwaniel said...

sama ngan sayyidah..suka main sapu tgn pastu masuk mulut

 
template by suckmylolly.com