Monday, March 08, 2010

CD




petang sabtu tu, nak kuar, ujan lak, makanyer kami bawak abang ngan kasih gi carik CD ps2, sekarang ni cd PS2 murah sei, rm2.00 aje. abang danish sekarang ni sejak tahu cd harga rm2.00, asal jumper duit rm1.00 mesti simpan lam dompet, pastu cukup rm2.00 aderlah yang kena paksa gak gi kedai cd ni. selalunya eji lah yang kena melayan, balik kerja aje kena bawak anak sedara cari cd.



kasih tak minat sangat CD ps2 coz memang tak tahu main pun atau ngan kata lebih tepat, kasih tak beraper minat yang dia kisah buku ngan pencil color aje.  Buku yang kasih pegang tu adalah buku barbie, bfore ni magazine koleksi kasih adalah princess, sekarang dah tukar pada barbie lak. lagipun colour pink tu buat anak dara ni tertarik.


ni lak part merajuk, papa dah tak kose nak pujuk, setiap masa asyik merajuk, letih ah.  kali ni merajuk sebab nak kan beg sekolah barbie yang tak yah tarik lak, papa terus tak mo layan, nak masuk tadika ari tu baru lagi beli beg tarik barbie, tetiba tak nak yang tarik lak. papa terus angkat kaki jalan.  so mama dierlah yang kena pujuk, kesianlah kalu semua tak nak pujuk. janji ngan kasih yang mama akan beli beli beg barbie yang kasih mengidam tu kalu kasih dapat score A dalam ujian nanti.

1 comments:

atty's said...

siannya kasih..hehehe..
takpe nanti peksa dpt result besh..leh beli .

 
template by suckmylolly.com