Tuesday, March 09, 2010

MY BOY


How do I cut my sons hair?


As usual, gi salon ni.........................
sonang baitu kalu gi salon:-

1. take him to a professional, salon ma....

2. cut hair

3. wait 15-20 minutes...

4 take him home...

ALL DONE!




 


setiap bulan wajib gunting rambut, lebih-lebih lagi dah masuk darjah satu ni.

sekarang ni abang dah pandai nak berfesyen rambut bagai,  lately ni abang always asking to put gel in his hair like papa.  So, time gi salon aritu, when uncle asked him "fesyen aper mau" jawab abang "nak cam papa, short aje". alasan nak cam papa coz now he can gel his hair & do the messy/spiky look!

He loves it.






anak teruna ni kalu bab nak cut hair memang cerewet, tak mo gi salon lain, nak gi salon ni gak, last month aku terpaksa bawak gi salon lain coz salon ni bersesak orang buat rambut coz nak CNY, sampai sudah abang tak berkenan.


1 comments:

CikLilyPutih said...

nasib baik ade hair stylist sendiri kan.

 
template by suckmylolly.com