Tuesday, March 09, 2010

LUNCH


so saper yang mengalah? abang danish yang mengalah lah, abang kan selalu mengalah kat adik.  baiklah abang ni coz selalu mengalah kat adik.  patutlah adik sayang giler kat abang.


Alhamdulillah, my cinta suka rupernya berjalan, mama kena nunggu usia my cinta masuk 5 bulan baru boleh wat gi jalan, kalu idak mami memang tak kasi my cinta kuar. selalulah kena tinggal, kesian lak kat my cinta.  kami berdua happy giler sebab my cinta langsung tak merenggek, steady aje, tapi kalu stroller tu benti, harus dia menjerit, so kenalah jalan selalu, cumanya time lunch ni aje yang selamat sikit, Alhamdulillah coz my cinta dah lali nak tido.




n yang paling happy of cozlah kasih sebab semua mengalah ngan kasih, semua sayang kasih lah, tau kasih cepat merajuk tu yang semua kena mengalah ngan kasih, nanti kalu kasih dah besar, kasih dah pandai baca blog mama, konfem kasih malu sebab kasih ni suka sangat merajuk, merajuk dan merajuk.


2 comments:

CikLilyPutih said...

bagus ek, cinta tak merengek, so senanglah nak bawak jalan kemana2 kan.

lily lotus said...

good girl lah ur cinta ni..hehe..dah besar mesti cantik macam kasih

 
template by suckmylolly.com