Wednesday, March 03, 2010

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ


time ni mata segar bugar agi tak ngantuk, tapi bila papa amik alih, mulalah baby cinta nak zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz



ni lah rutin laki aku sekarang ni, balik kerja aku ader banyak kerja nak buat, maner nak kena lipat kain, basuh baju yang tak leh masuk mesin, jemur baju, ah memacam lah kerja kalu dah jadi bini ngan mak orang.  tak abis-abis kerja, asal bukak mata kerja, nak katup mata tido pun ader kerja agi sedang nunggu.  so aku soh rizal tidokan baby.  so rutin rizal sekarang asal balik kerja pas dinner n solat isyak, dia kena tidokan baby cinta.  melainkan kalu ader tetamu kat umah, makanyer kerja ni akan bertukar ke tangan aku or mami.  Tak der orang kalu bertukar lah rutin ni pada rizal.  Part paling best coz baby cinta memang dah set lam minda dier yang mesti papa gak kena dodoikan kalu idak memang tak lena tido, sekejap-kejap bangun.   

1 comments:

ayunaufal said...

salam perkenalan dari ayu... suke bace blog awak... jgn lepe intai2 blog saye n follow k..just nak tambah kenalan je..

 
template by suckmylolly.com