Friday, July 25, 2008

SEJATI










Dialah sahabat kita, dialah tempat kita mengadu domba, dialah tempat kita berkongsi suka duka, dialah orang kedua yang kita cari selepas suami, dialah tempat kita selalu bergaduh, dialah tempat kita berkongsi makanan bila lapar, dialah yang selalu menolong kita, dialah yang paling faham kita, dia tidak pernah mengutuk kita, dia tidak pernah menyakitkan hati kita, dia tidak pernah dengki dengan kita dan dia lah yang terbaik dan dialah sejati dan begitulah sahabat baik....
during lunch hours tadik, kitaorang x gi maner-maner, last nite aku tido lambat, cuci peti ais dan segala macam mak nenek kat kitchen, just beli nasi padang aje pastu tido kat bawah meja aku.
dan beginilah aksi seri kalu aku nak tido, dialah pengacau utama. lagipun hari mendung, takut hujan lebat nanti x leh balik ofis lak, masalah tu.......

7 comments:

ras-adieza said...

susah tau rose nak cari sahabat camtu. Untung awak dapat sorang!

sweethOneY said...

beshnya dpt menyengal ngan beshfwen! :D

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ras-adieza
tulah, saya pun rasa bersyukur sangat kat Allah S.W.T

Sweethoney
tulah, best giler

rasp said...

untung ada kawan sekepala, sehati, sejiwa kan...syukur alhamdulillah...

one love said...

i know, memang untung ada kawan baik...

:) i do know...

IBU KUMBANG said...

wow.. youre the lucky person..

echah_syed said...

combi dulu time sekolah ade 2,3 org. skrg ade sorang jek tp tak selalu jupe sbb masing2 bz cuma kalo betul2 ade hal atau urgent baru kita jupe :)

sms n kol bole kata hari2.. :D

 
template by suckmylolly.com