Thursday, September 04, 2008

OTOGRAF UNTUK KAK RAS



terlebih dahulu nak minta maaf banyak-banyak ngan kak ras coz lambat sign otograf ni, ader kerja sikit. apa pun terima kasih banyak-banyak kerana sudi bagi saya sign otograf akak.



kak ras minta sign otograf lengkap bersekali ngan biodata. pas tu letak photo waktu zaman kanak-kanak. terima kasih kak ras.







Nama penuh : kira rose ajelah



Nama samaran : rose




Umur sekarang:-


33


Adik-beradik:-

No. 2 daripada 4 beradik tapi sekarang kira dah jadi anak sulung


Status:-



Tarikh lahir:

8 Ogos 1975




Asal/Tempat Lahir:-



Tempat kediaman:-


Hobi:-


Cita-cita:-

Allah S.W.T dah makbulkan permintaan saya nak jadi secretary.


Makanan Kegemaran:-



Minuman Kegemaran:-
Warna kegemaran:-



Sukan diminati:-

Barang-barang yang suka dikumpul:-


Harta sekarang:-
keluarga


Sekolah Rendah:-


Sekolah Menengah:-

Orang yang dikasihi :
keluarga dan keluarga-keluarga mereka



Kawan yang paling rapat:-



kenangan manis :

satu ofis tapi cinta tu berputik bila naik kayak sama-sama di Pulau Pangkor



Kenangan pahit:-
kehilangan abang dan adik dalam satu masa


Muzik yang digemari:-


Lagu yang diminati:-


Tokoh yang diminati:-



Tempat yang ingin dilawati:-


Harapan masa depan :-
semoga kebahagiaan ini berkekalan hingga ke akhir hayat. InsyaAllah



11 comments:

ras-adieza said...

terima kasih rose sebab sain otograf akak. Kreatif sungguh cara rose menjawab, siap tempek pic lagi. Sekali dengan pic beso akak. Malu lak tengok pic sendiri.

Kenangan pahit rose kehilangan abang dan adik dalam satu masa. Boleh akak tahu kalau tak keberatan, camne tu?

AzurA said...

uihkz.. kak... lambang sekolah rendah tuh kan..cam sama ngan skolah kiterlah... tapi bile kite klik takleh plak dibesarkan.. tapi takkanlah kut...takkan SRSS ganu kut???? sekolah mana tu kak???

zino said...

bertuah kak rose tu dapat promosi biodata dalam blog ni hehe

ryann said...

complete..siap foto lagi. selamat berpuasa sis

Pocket said...

peh rajin nya taruk gambo utk setiap item :)
pocket juga suka bowling,
pocket juga suka tomyam,
tp pocket tak suka coca cola.

bagi pocket minuman itu manis sangat dan menyakit kan tekak ngan gas nyer itu. hehehheh...

lily.lulu said...

oh .. akak nya bday bulan lapan jugak ...

sama la kita leo !!

;)

kuchalana said...

it so sweet to see the last 2 picture..

smoga kebahahgiaan anda berkekalan sehingga akhir hayat.. amin..

Ietams said...

lawa gamba mama & papa bepelukan.. romentik gituu

ezo said...

dulu2 akak biasa main bowling kat mana?
sy suke gile main kat ampang superbowl ampang point..
tu masa zaman remaja la.
skrg kat metro point kajang atau alamanda je..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ras
sama-sama kak, kenangan pahit tu masa abang ngan adik saya lemas kedua-duanyer sekali kat pantai cherating

azura
zura ni orang terengganu ke? dulu sekolah menengah sultan sulaiman ke

zino
kak ras yang bagi pada kak rose soh jawab

ryann
selamat berpose gak

pocket
tulah minuman tu memang boleh wak penyakit tapi tulah yang akak suka sangat sangat

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

lily lulu
sama lah kita LEO, gagah perkasa

kuchalana
insyaAllah terima kasin banyak-banyak

ietams
terima kasih dik

ezo
dulu masa muda belia selalu main kat Bukit Bintang apa tah ke namanyer, dah tua ni kadang-kadang layan kat Mid Valley

 
template by suckmylolly.com