Wednesday, November 12, 2008

ALAHAI

see, muka nak marah coz aku cakap x jadilah belanja makan. bayor sendiri-sendirilah.
seri kan merajuk ngan aku coz dia x sangka aku ader bestfren lain, seri ingatkan dia lah satu-satu kawan baik aku
masam mencuka muka, bila cakap x nak belanja, marah betul ngan aku

sebut nak belanja makan aje, senyum lebar sampai ke telinga.
alahai seri sorang ni, sib baik budak lagi



2 comments:

goasop said...

salam kak rose.. thx for d visit. sweet la kids kak rose. send my big hugs for two of them.

saya mtk izin link-kn ur blog in mine k. =)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

goasop
terima kasih kerana sudi berbalas kunjungan. kak rose pun dah link blog goasop

tq

 
template by suckmylolly.com