Wednesday, November 12, 2008

LIAT

liat sungguh lah nak suruh kasih bangun pagi, susah sikit nak displin anak dara sorang ni, dah terbiasa tido kul 12.00 malam, teman mama dia sampai abis nengok criter intan. paksa tido tetap x nak, kul 12.00 baru mata nak katup.

abang dah biasa, asal kul 7.00 pagi mesti sendiri bangun, dah tau time nak gi sekolah. Pagi ni x der masalah sangat, nampak cam budak bertuah berdua ni okey aje nak naik van tapi bersyarat, mama kena antor naik van, mami x leh antor.



bye-bye abang, bye-bye kasih. Okeylah pak cik samad (driver van) pun baik. anak-anak pun mudah mesra. Abang lagilah sungguh menjaga baby kasih, asyik pegang tangan aje, kat dalam class pun nak duk sama-sama, takut member lain babat adik dia


van datang amik abang n kasih kul 7.45 pagi dan balik lam kul 12.15.

4 comments:

CuTeMiUt78 said...

oh.. kasih dah g school gak ya.. takpe lama2 nnti ok ler tu kak.. mungkin kasih belum biasa lagi.. akak pun layan citer intan tu ke.. klu tak silap kan dia sampai 200 episode.. memang best citernya

~Eila @ Along~ said...

wah..kak rose pun ske layan citer intan ehh..hehe..ade geng eila nihh...neway larat ye anak2 tdo lewat...

lieya_latif said...

salam kak ...thanks sudi singgah blog lieya....

alah kak...bukan setakat kasih jek liat nak bangun pagi...lieya ni sampai sekrang pun same he he he

pandai le abang jage adik...good boy lah!!!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
rina, akak suka giler ngan story tu, memang minat giler lebih-lebih lagi ngan doctor tu. kak rose memang minat ngan dude tu.

eila@along
kak rose minat giler criter ni, dulu masa kasih belum sekolah tak perlah dia tido lambat coz esoknya bangun tenghari dah sekolah ni kena displin sikit

lieya
kadang-kadang kak rose pun liat gak

 
template by suckmylolly.com