Wednesday, November 12, 2008

MCDONALDS

bfore gi lunch, kami singgah jap kat tingkat atas, seri nak survey DVD baru jap


soh amik large, nak gak amik medium, pastu kecek air orang



balik tu ader promotion perisa baru of starbuck, seri kan regular customer kat situ, so dua-dua dia amik nak try, aku x minum coffee yang harganya RM12.00 satu gelas, sekali sekala bolehlah, kalu setiap ari tu, rasanya idok lerrrrrrrrrrr

x perlah ko orang kaya, minum tiap ari pun x bengkok lagi, mak bapak duit berkepuk giler. aku kalu minum coffee harga RM12.00 tiap ari x masuk lagi ngan harga nasik mahu 2 ari kena skip lunch nih





6 comments:

~Eila @ Along~ said...

haha..kak rose bila tulis gini..teringat my opismate..die tu hantu starbuck..sampai sumer segala souvenir die ader..air rase tanah pun die leh minum..isk..kopi benor le tu ye...

ratna said...

hik..hik.. dgn RM 12 tu kengkadang bole beli mkn lagi sedap.

Pocket said...

pocket pun tak suka jgak,
orang kater elok kita pulaukan pasal starbuck tu product 15rael,
tp pocket pulaukan pasal simply mahal.

pernah belagak skali nak belanja orang minum kat situ.
terkejut jgak mase membayar.. hahahah!!

zino said...

mak ai 12.00 inggit satu gelas.. mau gigil nak bayar tu kalau zino lah hehe..

mysha said...

thAnx akAK suDi jenjaLan kaT bLog sHa..

eRm beTOl tu kAK klo ari2 minom kat starbuck peNgsan nak baYaR hekhekhek

sKe tgK anAK daRA akaK comEy...

saLam ziARaH dari sHa..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

eila
boleh geng ngan seri tu

ratna
tulah kalu kat Mcd boleh makan bigmag

pocket
kak rose lagi x suka

zino
samalah kita

mysha
terima kasih kerana sudi berbalas kunjungan, kalu minum tiap ari, soru pun boleh miss,
terima kasih mysha

 
template by suckmylolly.com