Wednesday, November 26, 2008

BUAH TANGAN

semalam kami berdua sampai awal coz x singgah maner-maner cuma singgah beli susu anak aje, itupun dekat umah aje. selalunya aku akan call mami bagitahu yang aku balik lambat or awal. so dia tahu anak dier nak balik awal sikit, mami buat donut. besttt siot, donut ni lagi best pada jacko nyer donut. Kalu mak kita yang masak mesti best x leh lawan kedai nyer, sedap nya air tangan mak kita tu x leh tanding dah chef lain.

see, asyiknya menantu duk makan donut. sampai x sempat salin baju.

rizal wat balik buat tangan dari opis dier, baguh giler ah company laki aku ni, ader aje menda yang depa duk bagi kat staff, coklat tu bolehlah kasih ngan abang amik, tapi mug tu mama nak taruk kat opis.



coklat mahai, saper x suka dok?



dah panjang benor rambut abang ni, bila lah nak bawak gi gunting.



3 comments:

Snow Peace a.k.a WaWa said...

me to love donut

CuTeMiUt78 said...

uisshh... tak toleh kiri kanan menantu makan donut tu ya.. wah bestnya dapat coklat nak cikit

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

SNOW
samalah kita

cutemiut78
tu lah x nampak dah bini depan mata

 
template by suckmylolly.com