Wednesday, November 26, 2008

SUSTAGEN N GAIN PLUS

susu abang n kasih dah abis, ini bermakna kenalah beli untuk sebulan nyer stok, tapi sebenarya x sampai sebulan pun, dekat-dekat nak 3 minggu mesti dah abis, nengok pada keadaan lah, kalu budak-budak bertuah tu x nak makan sangat, mesti cepat abis susu, tapi kalu makan banyak, maka lambatlah susu abis. aku memang beli susu kat kedai ni sejak abang lahir lagi, lum pernah beralih arah gi kedai lain, susu kat sini murah lagilah compared kat Fajar or Econsave.

abang kan dah big, so cam boring kot dah isap susu 5 tahun ni, dia mintak tukar nak perisa coklat, tapi gain maner ader perisa coklat so kitaorang ganti ngan sustagen tapi kena campur gak ngan susu gain. coz sejak lahir lagi, memang duk pakai dari company yang sama, takut aku nak tukar-tukar. takut kena cirit birit. Dari umur 1-3 tahun, abang n kasih minum similac, tapi similac ni sampai umur 1-3 tahun, so tukar pada company yang sama amik gain plus, so far ni okeylah, x der masalah lagi.




bab-bab susu anak ni seratus peratus aku serah kat rizal.






3 comments:

Sue@MamaMaryam said...

maryam pun minum sustagen.. susah benar nak cari perisa vanilla..asyik abeh je kt kedai2 area umah km..

eddie dewanaga said...

encik rizal tu tak bising ke, ros ni asek snap gambar sana sini, sampai dlm kedai pun ambik gambar dia...
hehehe...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

sue@mamaMaryam
kalu kat pandan indah lak, vanila senang dapat, perisa coklat yang susah nak dapat

eddie
dia tak tahulah eddie aku duk snap gambor, bukan ader flash pun, dia x sedor kadang-kadang, tapi dia memang tahu bini dia ni senget benget orangnya. x leh nak comments dah, dia dah amik aku jadi bini, terima ajelah

 
template by suckmylolly.com