Wednesday, November 26, 2008

REZEKI JANGAN DI TOLAK

member aku sorang ni asal ader order for lunch aje mesti simpan lauk kat aku. semalam x henti-henti call aku soh datang amik lauk, bukan jauh pun, satu level ajer tapi pantry dia ni kat hujang saner, nak gi saner pun bercinta. aku ni satu gak, kalu dah duduk kat tempat sendiri mesti aku malas nak bergerak. Cam ader gam lak kat chair aku tuh. Ida ni bujang agi, dia ni peneman setia aku balik naik LRT kalu laki aku kena balik lambat. Asal aku balik ngan dier aje, mesti x boring naik LRT, rasa sekejap aje, tut-tut dah sampai pandan indah. dia ni suka buat lawak, kepala pun 2 x 5 lah senget ngan aku gak.

selamat, x yah masak ari ni....


 
template by suckmylolly.com