Friday, November 28, 2008

FROM LANGKAWI


tengah aku duk melara mengingati kisah lama kat entry bawah tuh, seri datang dengan lenggang lengguknya, bawak coklat M&M, coklat Hershey's kisses n kain batik from langkawi. Kak Faz (rakan sekerja) pergi bercuti seminggu kat Langkawi so banyak giler dia memborong kain batik, coklat dan pinggan mangkuk.


terima kasih daun keladi kak faz, lain kali bagi lagi yerrrrr.


sayang kak faz, tahu aku suka kaler pink gak, beli kain batik pun warna pink. ai like lah.....
coklat ni khas buat abang ngan kasih. tunggu mama wat balik yerrrrrrrr


tiga-tiga M&M ni bukan untuk aku semuanya, satu aje untuk aku, tu pun seri kirim kat Kak Faz soh beli, satu dia bagi kat abang n kasih. tq seri.......



yang ni x derlah dari Langkawi yang ni from opis my dearest rizal.....




pengubat hati di kala lara.........





3 comments:

atty's said...

bak ar skit.

one love said...

coklat!!!

i like!!!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

atty
kalu dekat mesti ai kasih punya

one love
wah, u sama ngan adik kak rose, giler cokelat

 
template by suckmylolly.com