Tuesday, November 18, 2008

QUAKER OATS

adehhhhh lapor nya perut aku, tapi aku kena gak skip lunch, itu aje cara untuk kurangkan makan, lain cara aku dah x leh buat. so daripada aku duk mengadap seri yang duk makan baik aku lentok kejap. x derlah tido tapi cuma mendakkan kepala aku aje sebab pening sikit coz perut dah masuk angin. aku kena lentok kat tepi ni coz seri dah amik tempat aku nengok youtube

orang kurus kering macam ni pun diet jugak ke? true story lah yer, dia ni memang diet, dia cakap perut dia dah besar (aku nengok kempis nak mampuih aje.) sebab tulah from monday to Thursday dia duk makan quaker oats aje, hari jumaat hari bebas dari diet. agaknya orang zaman sekarang ni memang giler nak kurus kot.

siap bawak bekal tu setiap ari except for friday aje


quaker oats ni bukan main makan cam tu aje, maid seri masak siap taruk carrot lagi.




10 comments:

~Eila @ Along~ said...

kak rose..jgn biar perut masuk angin..nanti sakit kepala..kalo lapo nak skip nasi..makan epal ijau..leh kurus dan alas perut..okeh..hehe..

CuTeMiUt78 said...

oh..seri pun diet gak ke

Sue@MamaMaryam said...

aduhh nak kurus x leh mkn nasik eh...huhuhu

ratna said...

kak..jgn biarkan perut masuk angin.. mkn sikit utk alas perut.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

eila@along
camner nak diet eila oiii, tadik kul 4.00 kak rose dah makan nasi ngan tomyam, x tahan lah

cutemiut78
seri pantang kalu orang cakap gemuk, wahlal orang usik aje dia

sue@mamamaryam
yelah, kalu makan nasi kan naik, itu kata orang lah, tapi kak rose belasah gak makan, tak tahan


ratna
tulah bab makan sikit tu lah yang x tahan coz jadi banyak akhirnya

eddie dewanaga said...

jgn skip lunch...

kalau nak diet, ambik dinner awal sebelum pukul 7pm, lepas tu jgn mkn la, byk kan minum air masak, dan kurang kan nasik...

*oats sedap beb, gua slalu kena oats dgn milo, zaman muda2, save budget breakfast!

edrina said...

kak rose, quaker oat neh bagus.. kak rose skip lunch ker? Kak Rose join la seri makan quaker oat :-). Nanti gastrik susah lak.

Along Arman said...

huii.. musim org diet ke skang nie.. huhu..
diet bleh.. tapi amalkan diet yg betul.. ada cara die.. jgn sampai memudaratkan diri sendiri...

gee ryder said...

sdp ke oat tu? sy cuma pnh rasa oat aqeel je, sdp gak hehe...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

eddie
ko ni asal seri suka aje ko mesti suka.

edrina
quaker oat makanan orang putih, tekak akak x lalu nak makan

along arman
tulah musim orang giler kurus sekarang ni

gee ryder
kak rose x makan, mual rasa tekak nengok

 
template by suckmylolly.com