Thursday, November 20, 2008

SUPPER



semalam tu rizal x leh ikut aku ngan anak-anak jalan-jalan ngan nengok movie coz dia kena stanby. bila-bila masa kena gi opis balik. so laki aku tu duk standby ajelah, sementara bini ngan anak-anak enjoy kat panggung wayang. Rizal gi opis balik lam kul 11.00 malam, pastu kul 2.30 pagi baru balik umah, on the way nak balik, dia called tanya nak supper x????????




rizal ni kalu bab mengemukkan bini memang boleh puji, tip top first class in the world lah. Bab mengutuk bini gemok pun no. 1. Sudah ku bilang jangan beli roti canai, aku on diet tapi tut-tut malam tadi baikkkkkkkkkknyer tapaukan aku roti telur ngan pepsi. Ni semua bagus. bagus sangat untuk vitaman bagi tumbesaran badan aku yang x reti-reti nak turun yang tahu cuma menaik aje.

4 comments:

~Eila @ Along~ said...

haha..sabor je la kak.dugaan..hikhik

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. tak pe la kak.. janji ada orang sayang kan..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Eila
tulah dugaan idup

cutemiut78
yup betul tu

Suki Cida said...

akak tido kul berapa? bangun kul berapa? kadang2 cida tengok macam kurang tido je... ush... mmg kak rose ada gurl power la... caya la!

 
template by suckmylolly.com