Thursday, November 20, 2008

TAGGED

been tagged by sukicida
sorry yer lambat giler kak rose buat tag ni, kak rose busy giler minggu ni sampai nak borak ngan member pun x sempat.

rules & regulations:-
1. - Tangkap @ sertakan 3 keping gambar anda yang anda rasakan paling Sexyyyy..
2 - Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan..mungkin anda rasa senyuman anda masa itu adalah sexy..sertakan!!!
3 - Nyatakan kenapa gambar itu begitu sexy di mata anda?
4 - Tag
5 rakan-rakan anda yang sexy..5 - Selamat bersexy!!









so sukicida, ni lah gambar MAHKLUK PALING SEKSI yang seri, ida dan sue pantry pilih. kak rose suruh diaorang pilihkan untuk kak rose coz kalu kak rose yang pilih of coz budak tiga orang akan cakap PERASSSSSSSSSSSSSSSSSANNNNNNNNNNNNN

Seri suka gambar menguap, dia cakap muka paling buruk OR SEKSI adalah masa menguap




so sukicida inilah hasil gambar paling seksi pilihan besfren semester alam

5 comments:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..kak.. memang sekksssiii pun

Adry said...

hahaha... seksi ker??? hahahaha

Zanna_MamaBatrice said...

alahai kak ros...
betul2 seksi menguji keimanan ler kak...
best ada geng sekepala nie...hik hik hik...

zana suker arr akak buat mata juling tu....comel lorrrr

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
tulah, nakal budak 3 orang tu pilih gambar ni

adry
seksi kat mata seri

zana_mamabatrice
tulah memang best ader geng satu kepala lebih-lebih lagi cam seri ni. terima kasih

Suki Cida said...

ALAH TAK ADIL SURUH KAWAN PILIH....eh tercap lock la... tak perasan... patutnya kak suri anak dara akak pilih tau... tentu she know better... apa kata buat lagi... kali ni kasih pilih ^-^

tak kisah... yang seri pilih pun seksi jugak... hehehe

 
template by suckmylolly.com