Wednesday, December 31, 2008

ANAK PAPA




anak-anak bertuah tu sendiri yang buat bahagian memasing, danish anak mama n kasih anak papa. camner kita usik pun cakap dua-dua anak papa ngan mama, pandai lak si kecik bertuah tu menjawab, katernya, "mama kan ibu tasih tapi tasih anak papa, papa kan ayang abang,tapi abang tu anak mama, tak faham lagi ke, tasih ader papa, abang ader mama, kan boy kena ngan girl n girl kena ngan boy" amboi pandainyer anak dara ni bercakap. mami tak ikut kami balik kampung, kalu mami ader harus abang melekat ngan nenek dia. abang memang tak heran sangat coz kalu mami x der, mama ader.




tapi kasih ni memang tak boleh kalu bfren dia tak ader, mahu x leh katup mata, mesti nak berulik bagai, mesti nak kena n wajib papa dier story lu baru kasih leh lelap.



part-part touching 2 beranak ni, saper pun x leh usik, mahu kasih mengamuk sakan kalu ader orang duk terselit or tido sebelah papa, nak tido kalu boleh, tapi wajib sebelah kasih, sebelah papa saper pun x leh dekat. Bangun pagi celik mata pun nak berkepit lagi ngan papa.



tapi rizal ni memang x adil lah, kalu aku yang kejutkan soh bangun, harus geding geliat lu lah, bukak mata pastu tido balik, tapi kalu tuan puteri dia yang kejutkan tak sampai seminit terus bangun kiss anak dara tu. laju aje bangkit.


2 comments:

sHiReEn said...

alahai.. manjanyer anak papa ni... sweet sangat....

dakgilachoc a.k.a nani said...

heks..ader nada2 cemburu disitu..alahai kak...cemburu ngan kasih erk..hehehehehe...anak ppuan biasalahkan..manja lebih...

 
template by suckmylolly.com