Wednesday, December 03, 2008

BINTANG MAJU

bintang maju kat mines ni ader 2 caw kot, rizal x perasan tapi bila aku melangkah masuk aku dah tahu mesti branch gak ni coz baju depa semua kaler merah


apapun saya berterima kasih pada my dearest rizal yang bersunguh-sungguh carik camera untuk saya walaupun dalam keadaan x sedap perut

amoi tu duk kira harga....



tapi kali ni abang cam ajak papa beli kat kedai tadi, ala yang green color tu, lain yer color abang x layan okey....



4 comments:

CuTeMiUt78 said...

betul la kak.. yg nipis kan lagi cantik. tapi klu dah ada org nak belikan kamera digital tu..pun kira ok la kak.. tak kisah la pe brand pun..

en_me said...

ammvoiii kamera baghuuu tewww.. afsal tak tangkap dslr yg besar gedabak akak weiii..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

kamera ape nk bli?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
tulah kak rose pun cakap ngan rizal, x kisahlah beli lah yang dia berkenan

en_me
amboi-amboi

siti
terpulang pada husband akak, biar dia buat pilihan

 
template by suckmylolly.com