Wednesday, December 03, 2008

BYE-BYE

nak ajak balik pun x nak, sibuk duk main ngan toys yang baru beli, abang ngan kasih kalu nak main toys x kira doh, tempat tu tempat laluan ke, tepi tangga ke, asal boleh duduk, depa duduk

pastu nengok orang main kreter remote lak kat sini

abang ngan kasih dedua excited nengok menda cam ni, abang excited boleh lah diterima pakai lagi, tapi bila kasih pun excited, cam ader tanda soal sikit kat kepala mama dier ni????????



kasih pulak cam merajuk coz permintaan dia x di layan lagi, bukan x di layan tapi belum lagi dilayan oleh bfren dier



nilah permintaan budak bertuah sorang ni....


tapi bila dah naik abang lak yang melebih


amboi kan main suka lagi anak mama ni....


abang ngan kasih duk naik menda ni sampai 4 kali, tupun depa nak naik lagi, tapiiiiiiiiiiii weehhh maner tahan beb, tiket aje RM4.00 sekali naik, x leh-x leh, camera mama belum beli lagi ni, baik jangan abiskan sangat duit papa, nanti x cukup bajet lak, camera entah ke mana, nanti bulan depan lak kang gi beli, harus ader orang moncung 14 depa ni kan...


so cepat-cepatlah say hi bye-bye kat The Mines, takut papa banyak lagi perabis kat sini

3 comments:

tigrismalaya said...

rindunyer nak gi the mines...

tempat bermain sgt dikenang..hohohoh

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nak main gak.. hehe

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tigris
jom pergi the Mines

Siti
jom....

 
template by suckmylolly.com