Wednesday, December 03, 2008

CARIK LAGI........

balik dari mines, terus aje tidokan abang ngan kasih, pastu rizal ajak gi Pasar Malam Pandan Jaya cari DVD untuk abang danish ngan kasih. Gi naik motor coz banyak tempat nak singgah, kan bawak kreter satu hal lak nak cari tempat nak parking, ujan-ujan cam ni lak jalan pasti sesak giler nih. naik motor kan senang nak cilok saner, cilok sini.


tapi ujan dan mula turun sikit demi sikit, ingat nak ronda lagi kat sini tapi rizal dah ajak gi TESCO cari camera.


bfore nak sampai bhgian elektrik singgah lu cari toys for abang, abang mesti suka ngan robot ni


pastu baru lah sampai ke tujuan asal, nak carik camera kan



aku x nak bagi pendapat coz rsanya apa yang rizal pilih itulah yang terbaik, kat TESCO ni boleh dapat harga murah lagi




beb, casio yang aku minat tu pun ader kat sini, harga pun sama aje ngan kat kedai Bintang Maju RM999.00, x leh kurang satu sen pun coz keluaran terbaru

2 comments:

nono said...

salam,

waahhhh...sakan berjalan..ekekeke

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam
tulah pantang cuti mesti berjalan aje kerjanya

 
template by suckmylolly.com