Monday, December 01, 2008

DENGAR TU MY DEAREST RIZAL............


time ni abang duk belakang ngan aku, masa benti kat traffic light aderlah kereta kat belakang kereta eji yang penuh ngan anak-anak. terpacul lak dari mulut abang "mama ramainya anak dier, ader 2,3,4, camner dia ader ramai anak cam tu ha? Mama kenapa anak mama sikit aje, ader abang ngan kasih aje, abang nak ramai baby cam kat lam car uncle tu, boleh tak mama bagi 2,3,4 baby kat abang"


emmm, x tahu nak jawab aper, my dearest rizal....sila jawab pertanyaan anak sulung awak ni????

mama kan abang, kalu boleh nak ramai-ramai-rama-ramai baby sangat, tapi tulah kuasa veto kat tangan papa, so baik abang gi tanya papa. mama kalu boleh nak 12 orang anak, kalu boleh setiap tahun pregnant. mama dah rasa memang x best kalu 2 beradik aje, raya x meriah, yang ader cuma mama ngan eji aje.

4 comments:

CuTeMiUt78 said...

oh.oh.. sungguh pandai abg danish ya... heh..heh..heh..so mama & papa danish n kasih.. sila la tambah2 kan lagi bilangan ya..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
tulah memang kak rose nak tambah pun tapi bapaknya yang x nak lagi, puas duk pujuk

[S]itie [B]Um [B]Um said...

huh..pedas tuh!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

siti
kalu bapak dia x faham jugak, x tahulah

 
template by suckmylolly.com