Monday, December 15, 2008

KLCC

lap top lama dah rosak teruk, dah x leh guna pun, so aku mintak rizal belikan laptop baru, dia cakap nunggu pikom nanti baru gi, kat saner boleh dapat harga yang murah sikit. so aku dah ajak eji neman gi PC Fair, lagipun eji ni pandai sikit bab-bab pc compared ngan aku yang ngok sikit bab-bab IT ni.

aku ajak mami gi gak coz anak-anak aku x pernah gi taman kat KLCC, biar diaroang main kat saner sementara aku duk belek laptop kat saner. tulah hajat di hati...


tapi on the way nak gi....hujan mencurah-curah turun ngan lebatnya

rasanya anak-anak ke masuk sekali kot..nengoklah dulu

0 comments:

 
template by suckmylolly.com